ÜBER MICH

Meine Biografie

Ik ben een romanschrijver wiens passie voor het vertellen van verhalen diep geworteld is in mijn ervaringen als advocaat en als lid van de jezidi-gemeenschap. Geboren en getogen in de stad Sinjar in Irak, werd ik diep getroffen door de tragische gebeurtenissen van 3 augustus 2014, toen mijn volk te maken kreeg met genocide. Deze aangrijpende ervaring inspireerde mij om mijn stem en pen te gebruiken om licht te werpen op de benarde situatie van mijn gemeenschap en om thema’s als veerkracht, overleving en hoop in mijn schrijven te onderzoeken. In mijn debuutroman, The Gift of the Feast, duik ik in de complexiteit van de menselijke natuur en de zoektocht naar verlossing ondanks tegenspoed. Via rijk getekende karakters en levendig proza ​​nodig ik lezers uit op een reis van zelfontdekking en transformatie.

Suzan Khairi - Voorvechter van de mensenrechten, romanschrijver.

MY ACHIEVEMENT

Hard Work Breeds Success

Te midden van de angstaanjagende echo's van een genocide die mijn thuisland Irak teisterde, droeg ik het gewicht van de verhalen van mijn volk, hun dromen en hun verdriet over de continenten. De reis om de uitgeverijen van de VS te bereiken was vol wanhoop en hoop, een bewijs van onze veerkracht. Tegen alle verwachtingen in vond mijn roman zijn stem en legde de pijn en de geest vast van degenen die onvoorstelbaar lijden hebben doorstaan. Toen het uiteindelijk werd gepubliceerd, was het niet alleen mijn succes; het was een triomf voor elke tot zwijgen gebrachte ziel. Op die pagina's werd onze geschiedenis vereeuwigd, zodat de wereld onze benarde situatie en ons doorzettingsvermogen nooit zou vergeten.

FÜGEN SIE IHREN ÜBERSCHRIFTSTEXT HIER EIN

Was haben sie über mein Buch gesagt?

" Dieses Buch war so beeindruckend! Es zeigt die wahre Geschichte der jesidischen Frauen, die ihre Familien, Freunde, Unschuld, Würde und ihren Lebenswillen verloren haben. Es war faszinierend, die Geschichte eines betroffenen Opfers zu lesen, das versucht, seinen Lebenswillen zurückzugewinnen. Einfach super! Lesenswert! "

" Das Buch ist ganz toll! Und auch sehr informativ und interessant! Kann man einfach weiterempfehlen! "

" Für ein ganz tolles Buch! Und auch sehr nützlich und interessant! Kann man nur empfehlen Es war interessant, die Geschichte eines verletzten Opfers zu lesen, das versucht, den Willen zum Leben wiederzufinden. "